Oktatási módok

Tantermi tanfolyamok

Az órák saját tantermeinkben, a budapesti, debreceni vagy egri irodánkban zajlanak, a szükséges infrastruktúrát mi biztosítjuk.

Kihelyezett képzések

Az oktatás a cég telephelyén zajlik, így a résztvevők a megszokott környezetben, gépparkon sajátíthatják el a kívánt képzés anyagát. Ráadásul az ütemezés is rugalmas, a hallgatók munkaidejéhez igazítható. Csoportok számára pedig különböző kedvezményeket kínálunk.

On demand kurzusok

Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akik az önálló felkészülést részesítik előnyben. Saját, rugalmas időbeosztás mellett, utazási költség és a meghirdetett tanfolyamra történő várakozási idő nélkül végezhető el. Azonnal elérhető online bárhol, bármikor – csak egy számítógép és szélessávú internetkapcsolat szükséges hozzá. 90 napos hozzáférést biztosítunk a tananyaghoz az aktiválástól számítva.

Blended, azaz vegyes vagy kombinált tanulás

A blended az e-learninget vegyíti a hagyományos formákkal, azaz a tantermi és az internetes oktatást, személyes és távolsági konzultáció biztosításával. Ez a mód hatékonyabb, hiszen nem szimplán az önképzésen van a hangsúly, hanem a közvetlen, személyes kommunikációnak is helyt ad. Eredményesen integrálja az adott helyzethez legjobban illó módszereket, esetenként az IKT-val támogatott képzési elemek alkalmazásával.

Egyaránt lehetővé teszi az elméleti és gyakorlati tanítást, korszerű eszközös bevonásával. Előnye, hogy a tanárnak és a diákoknak nem kell alkalmazkodniuk egymás idejéhez. A tananyag elsajátítása közben az oktató ellenőrző és segítő szerepe megmarad, a személyre szabott tanulás is könnyebben megvalósítható.

Kapcsolat

Budapest

1031 Budapest, Rozália utca 11.

  • Tel/fax: +36 1 240 4744
  • Oktatás: +36 30 823 0785
  • Irodavezetés: +36 70 680 6874
  • academy@skc.hu

Eger

3300 Eger, Kistályai út 153. Egri Ipari Park

  • Tel/fax: +36 70 932 1358
  • eger@skc.hu

Debrecen

4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8 D.1/1

  • Tel/fax: +36 52 501-868
  • debrecen@skc.hu