Üzleti megoldásaink

Egy szervezet számára a munkatársak oktatása, továbbképzése a változó piaci és egyes esetekben jogszabályi környezet miatt elengedhetetlen. A folyamatos képzés biztosítja a termelési, szolgáltatási színvonal és a versenyképesség megőrzését, növelését, illetve egyes szakterületeknél garantálja a szabálykövető működést.

Tanfolyamokkal és tréninggel a versenyképességért

A gazdaság szereplői számára elengedhetetlen, hogy mind működésük területén, mind személyi állományukat tekintve lépést tartsanak a legújabb ismeretekkel, változásokkal. Ennek elősegítését tűzte ki célul képzési üzletágunk, amely számos, a vállalkozások versenyképességét növelő képzési szolgáltatást nyújt.

Szervezet- és folyamatfejlesztési tanácsadás

A személyzetfejlesztésen (tanfolyamok, soft skill és specifikus tréningek) túl cégünk tevékenységi körébe tartozik a szervezet- és folyamatfejlesztési tanácsadás is. Ennek kereteiben online szervezet diagnosztikákat, benchmark adatokon alapuló fejlesztéseket, LEAN menedzsment és SixSigma módszertanokat használunk. A vállalati hatékonyságjavítás további eszközeként komplex BPR szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ami kiterjed a vállalat üzleti folyamataira, technológiája, technológiájára és emberi erőforrásaira egyaránt. A szükséges fejlesztési és hatékonysági beavatkozásokat a cég igényeinek megfelelő ütemben és intenzitással hajtjuk végre.

Támogatás, mint katalizátor

A programok adott esetben vonatkozó pályázat keretében is megvalósíthatók, amelynek lebonyolításába Projektirodánk szívesen bekapcsolódik az SKC Holdingban bejáratott üzletágakon átnyúló együttműködés keretében. Felkérés esetén vállaljuk a pályázatfigyelés feladatát is.

Kockázat nélküli együttműködés

Az SKC Holdingon belüli együttműködés jegyében, különösen a projektirodával karöltve képesek vagyunk egy pályázatot az előkészítési fázistól a projekt utókövetéséig végig kísérni. Célunk, hogy megbízóin a lehető legkisebb önrésszel és az elérhető legmagasabb vissza nem térítendő forrást elnyerve tudják megvalósítani oktatási terveiket.

Pályázatfigyelés

Az SKC naprakész információt nyújt a hazai és nemzetközi forrásszerzési lehetőségekről. A pályázatfigyelő szolgáltatásunkat igénylők számára ingyenes pályázati előminősítést biztosítunk, melyet követően cégre szabottan értesülhet az elérhető vissza nem térítendő forrásokról.

Pályázatírás és projektmenedzsment

Cégünk sok éves tapasztalata révén biztosít minden olyan tevékenységet, amely a támogatás elnyeréséhez juttatja az ügyfelet. Mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagot biztosítunk, így a teljes projektciklust végig kísérjük, megkímélve ügyfeleink idejét és energiáját. Tevékenységünk magában foglalja a személyes konzultációt, mely keretében tájékoztatást nyújtunk a pályázatról. Tanácsadást a sikeres pályázat kidolgozása és lebonyolítása érdekében. Pályázati leadáshoz szükséges adatlapok feltöltését; csatolandó tanulmányok, üzleti tervek elkészítését; beadandó dokumentumok ellenőrzését. Esetleges hiánypótlások benyújtását. Kapcsolattartást a megbízóval illetve a lebonyolítókkal. Előzetes tudás- és elégedettségmérést. Vállalati HR stratégia elkészítését és továbbfejlesztését. Koncepció véglegesítését, pályázatírást, konkrét projektmenedzsmentet, pénzügyi elszámolások lebonyolítását, közbeszerzést, projektek utóellenőrzését.

Oktatásszervezés

Munkánk számos, komplex feladat megoldására terjed ki, többek között a pályázat beadásához szükséges képzési terv elkészítésére. Szakmai megvalósítók biztosítására. Az oktatásokhoz szükséges személyi, tárgyi és egyéb feltételek megteremtésére; eljárások, módszertanok, stratégiák kidolgozására, munkavállalói igények felmérésére. Belső képzés esetén képzési program, tananyag megírására. Tanfolyamok és tréningek lebonyolítására.

Felnőttképzéshez kapcsolódó egyéb szakmai tevékenységet is vállalunk, így előzetes tudásszint és oktatási szükséglet felmérést, képzési tanácsadást.

Kapcsolat

Budapest

1031 Budapest, Rozália utca 11.

  • Tel/fax: +36 1 240 4744
  • Oktatás: +36 30 823 0785
  • Irodavezetés: +36 70 680 6874
  • academy@skc.hu

Eger

3300 Eger, Kistályai út 153. Egri Ipari Park

  • Tel/fax: +36 70 932 1358
  • eger@skc.hu

Debrecen

4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8 D.1/1

  • Tel/fax: +36 52 501-868
  • debrecen@skc.hu